Ajutor?0319001

Termeni si Conditii privind crearea si folosirea contului de utilizator

www.eppower.ro este un website detinut si operat de EPPower, parte a grupului ForSageHoldings.

Crearea unui cont de utilizator pe website-ul www.eppower.ro implica acceptarea atat a acestor Termeni si Conditii, cat si a Politicii privind Datele Personale.

Pentru a intelege pe deplin toate conditiile de utilizare a website-ului, modul in care va puteti inregistra si crea un cont de utilizator in numele companiei pe care o reprezentati, continutul si structura acestui cont, cat si etapele tehnice si pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a incheia contractul de furnizare a energiei electrice pe website-ul nostru (‘Contract de furnizare’), va rugam sa cititi cu atentie informatia din sectiunile de mai jos.

Din cand in cand, putem aduce unele modificari Termenilor si Conditiilor. Vom marca orice noua modificare printr-un asterisc *NOU plasat in dreptul link-ului catre Termeni si Conditii. Va rugam sa cititi modificarile. Continuarea folosirii website-ului implica acceptarea modificarilor!

Ultima actualizare: noiembrie 2013.

Contul de utilizator

Pentru a incheia un contract de furnizare cu EPPower este necesar sa va inregistrati in prealabil si sa va creati un cont de utilizator. In acest scop, va vom solicita anumite date personale (date de acces in cont si date de contact) si cateva informatii privind societatea pe care o reprezentati si in numele careia actionati:

Pentru mai multe detalii despre folosirea datelor dumneavoastra personale pe acest website, va rugam sa consultati Politica privind Datele Personale.

Cu ajutorul setarilor din contul dumneavoastra de utilizator, aveti oricand posibilitatea sa completati informatiile, sa corectati eventualele erori ivite cu ocazia introducerii datelor si sa ne solicitati sa va schimbam sau sa va reamintim parola.

Incheierea contractului online

Pas 1

Dupa ce ati completat toate datele necesare crearii contului de utilizator, ati introdus informatiile privind societatea reprezentata, ati selectat ce metoda de tarifare va este avantajoasa precum si termenul de plata agreat, puteti accesa optiunea Calculator pentru a ne solicita o oferta personalizata care va cuprinde, printre altele, si structura tarifului contractual.

Pas 2

Aceasta oferta va fi trimisa si pe e-mail, la adresa pe care ne-ati indicat-o in contul de utilizator, si va ramane valabila pentru 7 zile (timp in care va ramane stocata si in contul de utilizator, pentru a o accesa).

Daca decideti sa nu acceptati oferta, contractul de furnizare nu se incheie si nu veti trece la pasii urmatori. Puteti reveni ulterior in contul de utilizator pentru a solicita o noua oferta. Veti urma aceiasi pasi descrisi anterior.

Pas 3

Daca acceptati oferta (bifand casuta ☒ corespunzatoare acestei operatiuni), veti fi redirectionat catre propunerea de contract de furnizare (caruia i se va genera automat un numar si data) si veti putea analiza documentele contractuale.

Contractul de furnizare se va incheia in limba romana, pentru o durata minimă de 1 (un) an (cu posibilitate de reinnoire daca partile isi dau acordul) si va cuprinde si urmatoarele documente contractuale pe care va rugam sa le studiati cu atentie: oferta comerciala trimisa la pasul 2, detalierea drepturilor si obligatiilor partilor, conditiile generale aplicabile contractului de furnizare si o lista cu definitiile unor termeni folositi in contract. Veti putea consulta toate aceste documente la momentul respectiv, dand click pe link-ul corespunzator fiecaruia.

Daca doriti sa discutati anumite clauze contractuale inainte de a incheia contractul de furnizare, ne puteti transmite un e-mail si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Pas 4

Dupa ce ati analizat documentele contractuale si ati decis sa le acceptati, puteti incheia contractul de furnizare in numele si pe seama societatii pe care o reprezentati. Acordul dumneavoastra va fi exprimat in mod valabil prin bifarea casutelor corespunzatoare din sectiunea finala a contractului de furnizare:
☒   Sunt autorizat legal sa inchei documentele contractuale
☒   Am citit si accept in intregime documentele contractuale in numele si pe seama societatii

Acordul dumneavoastra va obliga direct societatea pe care o reprezentati. Totodata, prin exprimarea acestui acord, declarati ca reprezentati societatea in mod valabil fie ca reprezentant legal, fie ca imputernicit.

Pas 5

Ulterior incheierii contractului de furnizare, va vom trimite pe e-mail toate documentele contractuale. Acestea vor fi stocate in mod securizat atat pe serverele EPPower, cat si in contul dumneavoastra de utilizator, pentru a putea fi consultate oricand.

Pas 6

Contractul de furnizare va intra in vigoare doar dupa ce societatea pe care o reprezentati va inceta relatiile contractuale cu furnizorul sau actual, indeplinind complet Procedura de schimbare a furnizorului si transmitand catre acesta o Notificare de incetare a contractului.

In acest scop, EPPower va astepta sa primeasca confirmarea faptului ca societatea a achitat integral ultima factura de regularizare emisa de fostul sau furnizor, iar contractul de furnizare cu acesta a incetat.

Pas 7

Contractul de furnizare va putea inceta prin reziliere la initiativa EPPower sau a societatii, cu preaviz de 30 de zile calendaristice, sau prin denuntare unilaterala de catre oricare parte, cu un preaviz de 90 de zile calendaristice, conform conditiilor mentionate in documentele contractuale.

Facturi si plati

In primele 10 zile calendaristice ale fiecarei luni contractuale, vom emite factura cu suma pe care societatea trebuie sa o plateasca pentru consumul efectuat.

Vom emite fiecare factura exclusiv in format electronic si va vom notifica emiterea atat in contul dumneavoastra de utilizator, cat si prin SMS. Facturile electronice vor contine aceleasi informatii pe care le contin, in mod normal, facturile emise in format tiparit. Vom stoca toate facturile si un istoric al platilor intr-o sectiune dedicata in contul dumneavoastra de utilizator si vi le vom trimite si pe e-mail, pentru a le putea consulta oricand.

Plata trebuie efectuata in cea de-a 20-a zi a lunii in care a fost emisa factura.

Plata facturilor se poate face prin urmatoarele modalitati:

•    Virament bancar in contul IBAN RO11CECEB11130RON2856490, deschis la CEC Bank, Agentia Domenii, Bucuresti in beneficiul EPPower;

Va vom informa intr-un mod transparent in cazul in care intervin orice modificari ale pretului, ale modalitatii de facturare si de notificare a emiterii facturilor, sau privind alte conditii din contractul de furnizare incheiat. Contul dumneavoastra de utilizator este prevazut cu optiunea Alerta/Notificare, cu ajutorul careia va vom semnala direct orice modificari. Daca nu veti fi de acord cu aceste modificari, puteti renunta la contractul de furnizare, cu respectarea termenilor contractuali si a prevederilor legale in vigoare.

Alte informatii utile

Cu privire la orice neintelegere privind Termenii si Conditiile si Politica privind Datele Personale, se va incerca o solutionare amiabila intre utilizator si EPPower. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de instanta competenta.

Folosirea oricaror elemente de pe website-ul www.eppower.ro (text, elemente grafice, design, logo-uri, marci, etc.), fara acordul scris al EPPower, este interzisa si va atrage consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

Ne rezervam dreptul ca, pe viitor, sa actualizam Termenii si Conditiile, Politica privind Datele Personale si sa corectam eventuale omisiuni si erori de pe wesbsite, fara o notificare prealabila.

Pentru orice nelamuriri sau reclamatii, va rugam sa ne contactati.

De asemenea, aveti dreptul sa va adresati Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE – www.anre.ro) in cazul in care considerati ca vi s-au incalcat drepturile.

Calculator Tarifar - EPPower
×
Pasul # Description
  • Juridic - FIX
  • Juridic - VERDE
  • CASNIC

Detalii Pachet
- niciun pachet selectat -

Pentru a beneficia de o simulare completa a facturii ce va include atat pretul energiei conform pachetului cat si un desfasurator al taxelor, apasa butonul "Simuleaza Factura"

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
-