EPPower

Companie

Din cauza complexității piețelor românești în ceea ce privește echilibrarea și certificatele verzi, în România a apărut cererea de centrale solare și eoliene gestionate la nivel extern. În 2019, EPPower a început să dezvolte sisteme și servicii de previzionare și automatizare IT de înaltă tehnologie pentru administrarea și gestionarea completă a instalațiilor de producție de energie regenerabilă ale clienților terți.

Principalul nostru obiectiv este de a identifica nevoile clienților noștri pentru a putea propune atât administrarea administrativă, optimizarea unui echilibru, dar și o strategie de tranzacționare a producției care să optimizeze profitul și să minimizeze expunerea la riscul de piață.

Licență Furnizare:
1372/ 10.10.2013

Licență Producție:
1116 / 31.10.2012

Activitatea

  • EPPower ia naștere.

  • CEE Pantelimon 3 cu o putere instalată de 7.5 MW a fost pusă în funcțiune. EPPower devine producător de energie electrică provenită din surse regenerabile.

  • EPPower devine furnizor pe piața românească.

  • Folosind conceptul de inteligență artificială am dezvoltat propria platformă de prognozare a energiei.

  • Începem să administrăm centrale electrice fotovoltaice.

  • Compania implementeaza mai multe surse de date live, pe platforma sa de inteligență artificială, pentru a oferi clienților săi predicția prețurilor care să permită o asigurare mai eficientă a veniturilor.

Echipa

Liviu Mitu

DIRECTOR TEHNIC

Florentina Mihăilă

DIRECTOR ADMINISTRATIV

David Robert

INGINER ENERGETICIAN​

Eduard Zevedei

INGINER ENERGETICIAN

Marius Ionescu

INGINER AI ȘI SOFTWARE

Ruxandra Mitu

INGINER AI ȘI SOFTWARE