Ajutor?0319001

STRATEGIE

EP Power este o companie de energie dedicata exclusiv satisfacerii cerintelor energetice ale clientilor.

Strategia noastra, asa cum a fost gandita de catre fondatori, nu se axeaza in totalitate pe procesul pur energetic, modul in care decurge relatia cu clientii nostri fiind cel putin la fel de important.

Suntem convinsi ca necesitatea de a beneficia de un serviciu eficient si de incredere constituie liantul comun al tuturor clientilor nostri. Tocmai de aceea, abordarea noastra consta in a oferi contracte de energie personalizate, care sa se potriveasca fiecarui client in parte.

CODUL ETIC

EP Power are doua deziderate principale:

Sa ducem la bun sfarsit fiecare promisiune pe care o facem – stim ca aceasta promisiune in sine este mai usor de formulat si mai greu de pus in practica, dar ne luam angajamentul sa muncim din greu, zi de zi, astfel incat nici unul dintre clientii nostri sa nu regrete alegerea EP Power.

Sa va tratam corect – vom cauta in permanenta modalitati eficiente de a va pune afacerea in miscare si, mai ales, nu ne vom ascunde in spatele nici unei greseli!

Ce vom face INTOTDEAUNA:

 • Vom imbunatati considerabil eficienta afacerii dumneavoastra;
 • Va vom pune la dispozitie cele mai rentabile tarife;
 • Vom face notiunea de „energie” simpla si usor de inteles.

Ce nu vom face NICIODATA:

 • Nu vom face uz de costuri ascunse;
 • Nu vom modifica niciodata tarifele fara notificare prealabila;
 • Nu vom recurge la trucuri inteligente menite sa va induca in eroare.

ISTORIC

Fiecare noua colaborare cu o companie de energie poate fi intimidanta si descurajatoare, motiv pentru care suntem convinsi ca veti dori sa stiti cat mai multe despre noi inainte de a incepe aceasta colaborare.

EPPower a luat nastere in 2008, ca urmare a unei infuzii de capital din partea companiei-mama Forsage Holdings Ireland Limited. In urma unei evaluari riguroase a pietei locale, EP Power a decis sa investeasca, pentru inceput, in productia de energie eoliana. In acelasi timp insa, a dispus realizarea de studii privind si alte surse de energie regenerabila.

In 2013 EPPower a obtinut licenta ANRE nr. 1372 pentru furnizare de energie electrica catre consumatorii finali, oferindu-le clientilor sai o oferta mult mai simpla, clara si echitabila, bazata pe preturi competitive si conditii contractuale transparente.

EPPower a fost fondata ca raspuns la modificarile survenite pe piata energetica din Romania. Principalele deziderate au fost simplificarea procesului de furnizare a energiei electrice catre client, respectiv administrarea si facturarea serviciilor noastre intr-o maniera cat mai facila.

EPPower crede in simplitate si transparenta.

ECHIPA NOASTRA

Fondata in 2008, EPPower s-a axat in mod constant asupra aspectelor etice, de mediu si durabilitate.

Acest contrast intre sectoarele de afaceri ale grupului din care face parte, a dat EPPower un nivel ridicat de stabilitate pe termen lung, cu care sa-si extinda activitatile sale.

EPPOWER inseamna o structura de profesionisti flexibila, concentrata pe obiectivul principal al companiei – satisfactia clientului.

PLANURI DE VIITOR

Notiunea de energie este relativ dificil de asimilat pentru cei mai multi dintre clientii nostri. Tocmai de aceea ne straduim sa o transformam intr-un concept cat mai simplu, care sa va permita sa o intelegeti, achizitionati, administrati si economisiti. Suntem asadar convinsi ca abordarea noastra va va economisi timp, bani si energie.

Va promitem ca, incepand de ASTAZI, ENERGIA AFACERII dumneavoastra este ONLINE!

 • Vrem ca TOTI clientii nostri sa considere experienta lor cu EPPower ireprosabila si sa primim ZERO reclamatii
 • Vrem sa ne apreciati ca fiind cea mai buna companie de pe piata furnizorilor de energie, din perspectiva experientei cu clientii

INDICATORI de PERFORMANTA

Vom continua sa va oferim preturi accesibile si servicii durabile, de calitate ireprosabila. De asemenea, ne angajam sa va ascultam si sa va raspundem in cel mai scurt timp oricaror intrebari, lucrand in permanenta la imbunatatirea serviciului nostru de relatii cu clientii.

Vrem sa ne asiguram ca nu pierdeti timpul la telefon, astfel incat vom monitoriza in permanenta durata apelurilor pe care le efectuati catre noi. Aplicam acelasi principiu si postei electronice – scopul nostru este sa ne asiguram ca primiti un raspuns prompt indiferent de calea prin care alegeti sa comunicati cu noi.

INDICATORI de PERFORMANTA EPPower

Durata medie de emitere a ofertelor de furnizare

15 minute

Durata medie de semnare a contractelor de furnizare de la acceptarea ofertei

1 zi

Numar de reclamatii privind schimbarea furnizorului – de la consumatorii proprii

0

SURSE DE ENERGIE EPPower

eppower eticheta

Strategia de achizitie a energiei la EPPower se orienteaza spre eficientizarea consumului enegetic si spre energii nepoluante. O parte a energiei comercializate provine din surse proprii, de la producatorul EOLIAN PROJECT – energie produsa prin vant. ”Cosul” energiei comercializate de noi contine insa si pachete de energie termo, hidro si nuclear.

Calculator Tarifar - EPPower
×
Pasul # Description
 • Juridic - FIX
 • Juridic - VERDE
 • CASNIC

Detalii Pachet
- niciun pachet selectat -

Pentru a beneficia de o simulare completa a facturii ce va include atat pretul energiei conform pachetului cat si un desfasurator al taxelor, apasa butonul "Simuleaza Factura"

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
-